Over ons

Jeroen Stoter

Als eigenaar van Adaptit werk ik samen met partners aan het realiseren van wendbare en klantgerichte organisaties en daarbij is mijn specialisatie de rol van de manager: die is in mijn visie cruciaal of een transformatie slaagt of niet.  Ik combineer dit met mijn werk binnen mijn transformatiewerk bij Nederlandse Spoorwegen

Als anderen mij omschrijven zeggen ze vaak: Jeroen is een ondernemende persoonlijkheid met een toekomstgerichte en optimistische instelling!

Bij het oppakken van uw vraagstuk combineer ik humor en belangstelling voor de ander met daadkrachtig handelen. Ik pak zaken aan vanuit een duidelijke visie en helikopterview, en weet die om te zetten in praktische resultaten. Ik zie out-of-the-box oplossingen voor bestaande problemen en houdt ervan om lastige vraagstukken te ontwarren. Als manager ben ik relatiegericht op de mens en stevig op de inhoud. 

 In mijn loopbaan heb ik veel bedrijven en disciplines meegemaakt. Mijn specialismen zijn: projectmanagement, verandermanagement, interim management. Ik heb zowel gewerkt in de “Business als IT” en door de verschillende werkervaringen ben ik bij bijna alle bedrijfsprocessen betrokken geweest.