Let’s make it happen!

Onze Expertise

guiding
transformations

U wilt een wendbare organisatie. Mensen zijn echter ‘gewoontedieren’. En managers zijn ook
maar mensen. Adaptit maakt veranderingen en implementaties echt werkend door te focussen op de rol van de managers; op hun kracht én op hun onzekerheden. Op een Management Team dat samen leidt. We kiezen een aanpak waar structuur en cultuur hand in hand gaan:

Management Team
coaching

Als leider / managementteam heb jij een bepalende rol in het succes van veranderingen. Je wilt klantwaarde maximaliseren en zo min mogelijke bureaucratische elementen. Dat klinkt mooi maar hoe realiseer je dit binnen je organisatie? Hoe initieer je verandering en hoe zorg je voor meer impact? Wij begeleiden het MT om samen aan één doel te werken en iteratief de organisatie wendbaarder te maken

Management Team
coaching

As a leader / management team you have a decisive role in the success of change. You want to maximize customer value and minimize bureaucratic elements. That sounds great, but how do you realize this within your organization? How do you initiate change and how do you ensure more impact? We guide the MT to work together on one goal and iteratively make the organization more agile

leadership
development

Leiderschap in een wendbare organisatie gaat over mindset en niet over tools of methodieken zoals scrum. Als leider heb jij dé belangrijkste rol in de ontwikkeling en waardecreatie van de organisatie. Adaptit biedt integrale leiderschapsprogramma’s aan die door een combinatie van verschillende interventies voor duurzame verandering zorgen. Leiders die zich richten op het maximaliseren van klantwaarde en medewerkers tevredenheid.

Leiderschap is gaan van vinken naar vonken

Keywords in onze aanpak


Make it happen


Brave


Doing the right things


Experiments


Fun


Powerful


Iterative

Our
Keywords


Make it happen


Doing the right things


Fun


Iterative


Brave


Experiments


Powerful

Fasen in onze Aanpak


Succesvol starten

Alle begin moeilijk? Vaak is de start van een veranderingsproces het makkelijkste deel. De energie is er om het anders te doen. Om zaken gemakkelijker te maken en meer vanuit de (interne) klant te denken. Adaptit helpt om een inspirerend verhaal te maken dat aansluit op de visie en strategie van uw organisatie. Adaptit is analytisch en kritisch. We creëren samen met het management een verhaal dat realistisch is en aandacht heeft voor de knelpunten tijdens het veranderingsproces.


Versnellen

De eerste stappen zijn gezet. Teams zijn in beweging omdat de mensen merken dat het verhaal klopt. In de governance en aansturing beginnen de veranderingen op gang te komen. Wij confronteren managers op een speelse, veilige manier met wie ze zijn, wat ze doen en vooral hoe ze dat doen zodat ze hun teams op een nieuwe, passende manier kunnen begeleiden bij de veranderingen.


Doorzetten

Er komt altijd een taaie fase. Omdat je veel kunt voorzien, maar niet alles. Adaptit is van de lange adem en levert keer op keer nieuwe invalshoeken die mensen (opnieuw) in beweging krijgen. Want verbeteringen wennen snel. In deze fase van het proces moet je mensen vaak wijzen op de vooruitgang en in stelling brengen om het volgende succes te realiseren.

nl_NLDutch