“A person who
never made a mistake
never tried anything
new.”

Waarom wij?

Adaptit heeft een eigenzinnige en soms rebelse blik op de rol van managers binnen een organisatie. Wij geloven in een transformatie die leiders “succesvol zijn” volledig anders laten definiëren. Wij creëren expliciet toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers door de verandering echt leuk te maken en de organisatie hiervoor enthousiast te laten worden. Wendbare organisaties hebben één ding gemeen: een digitale werkomgeving ‘waar je u tegen zegt’.

Adaptit is vooral goed in Agile & digitale) transformaties, met een bewezen trackrecord bij grote en kleine organisaties waaronder andere Rabobank, NS, Wolters Kluwer. Adaptit heeft het lef om grote programma’s handzaam te maken door business en ICT’ers samen op te laten trekken. Dan wordt snel duidelijk wat echt belangrijk is in het proces en wat jouw bijdrage als manager moet zijn.

Keywords van onze aanpak


Make it happen


Brave


Doing the right things


Experiments


Fun


Powerful


Iterative

Our
Keywords


Make it happen


Doing the right things


Fun


Iterative


Brave


Experiments


Powerful

Certificering

We gebruiken verschillende certificeringen als gespreks- en inspiratiemiddel. Ze zijn een uiting van onze nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te leren. Zij helpen u als leidinggevende en uw organisatie te begeleiden.

Jeroen Stoter

Owner, Adapit

Over de eigenaar

Als eigenaar van Adaptit werk ik samen met partners aan het realiseren van wendbare en klantgerichte organisaties en daarbij is mijn specialisatie de rol van de manager: die is in mijn visie cruciaal of een transformatie slaagt of niet. Bij een traject is een lach en een traan belangrijk. Het echte gesprek moet plaatsvinden, de vragen die niet gesteld worden de revue laten passeren. De combinatie van belangstelling voor de ander met daadkrachtig handelen typeren mij. Ik pak zaken aan vanuit een duidelijke visie en helikopterview, en weet die om te zetten in praktische resultaten. Ik zie out-of-the-box oplossingen voor bestaande problemen en houdt ervan om lastige vraagstukken te ontwarren. Door mijn ervaring in verschillende managementrollen, disciplines (business en IT), branches (profit & non-profit) snap ik hoe het loopt en ook hoe het kan.

Deel jouw droom en doel en wij denken mee

Bergstraat 2a

67122 DD Ede

info@adaptit.nl

nl_NLDutch